A Piros Fehér Zöld Alapítvány az idei évet kemény munkával kezdte. A mosdósi gyermekrehabilitációs részleg felújítását február végére fejeztük be.

Előzetes tervek az idei évre:

Ebben az évben kiemelt figyelmet szentelünk a kultúrának, író-olvasó találkozót szeretnénk szervezni és egy helyi egyesületet is fogunk támogatni elismerve érdemeiket a kulturális életben.

Korábbi ígéretünkhöz hűen továbbra is támogatjuk a mosdósi gyermekosztályt, másokkal együttműködve most sem maradnak majd el az adományok és a kulturális, illetve sportprogramok szervezései.

A tavalyi évhez hasonlóan, most ősszel is Alapítványunk szervezi és bonyolítja le a Mentődolgozók Családi Napját, melynek időpontját és részleteit a későbbiekben fogjuk megírni.

Szeretnénk idén a sport fontosságára is felhívni a figyelmet, csapatmunkára, együttműködésre ösztönözni az embereket.

Örömmel veszünk minden olyan információt, mely egy méltatlanul elhanyagolt témára, eseményre, vagy élethelyzetre hívja fel a figyelmünket, olyan ügyeket, amely mellé oda állhatunk, ezzel felhívva az emberek figyelmét.