A Piros Fehér Zöld Alapítvány az idei évet kemény munkával kezdte. A mosdósi gyermekrehabilitációs részleg felújítását február végére fejeztük be.
 
Előzetes tervek az idei évre:
 
Ebben az évben kiemelt figyelmet szentelünk a kultúrának, író-olvasó találkozót szeretnénk szervezni és egy helyi egyesületet is fogunk támogatni elismerve érdemeiket a kulturális életben.
 
Korábbi ígéretünkhöz hűen továbbra is támogatjuk a mosdósi gyermekosztályt, másokkal együttműködve most sem maradnak majd el az adományok és a kulturális, illetve sportprogramok szervezései.
 
A tavalyi évhez hasonlóan, most ősszel is Alapítványunk szervezi és bonyolítja le a Mentődolgozók Családi Napját, melynek időpontját és részleteit a későbbiekben fogjuk megírni.
 
Szeretnénk idén a sport fontosságára is felhívni a figyelmet, csapatmunkára, együttműködésre ösztönözni az embereket.
 
Örömmel veszünk minden olyan információt, mely egy méltatlanul elhanyagolt témára, eseményre, vagy élethelyzetre hívja fel a figyelmünket, olyan ügyeket, amely mellé oda állhatunk, ezzel felhívva az emberek figyelmét.
Kiemelt Stratégiai Partnerünk:
 
TESCO Kaposvár
 
KAPOSVÁR
 
 
Támogatóink:
 

GLOBAL HUMAN CENTERLONDON PUBPWEB-DESIGN weboldal - webáruház készítés és reklámozásGYŐRI KFT.PAMACS állat és eledelCAFE SASA ESZPRESSZÓKAPOS TVHANGÁSZ PRODUKCIÓSPEEDING KFT.EMBLÉMÁZÁSINTERSPORTPIL-LA BT. GYORSNYOMDA1. MAGYAR CUKOR MANUFAKTÚRA KFT.MCDONALD’SNAGY-I BT. GUMISZERVÍZ


A támogatók közt a helyem >>

Kövess minket a Facebook-on

PIROS-FEHÉR-ZÖLD Alapítvány

Számlaszám belföldi utaláshoz:

Otp 11743002-20201791

Számlaszám külföldi utaláshoz:

OTP Bank SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB

IBAN elektronikus forma: :

HU59117430022020179100000000

IBAN nyomtatott forma:

HU59 1174 3002 2020 1791 0000 0000

PayPal:
 

 

Adószám:

18517879-1-14

Székhely:

7400 Kaposvár Füredi u. 1.

Kapcsolat

"Fogadj Örökbe Egy Kórtermet"
 
Örökbefogadók:
 

TESCO - KAPOSVÁR1. MAGYAR CUKOR MANUFAKTÚRA KFT. REPUBLIC ZENEKARGYŐRI KFT.MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGAÉPÍTŐIPARI, FAIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUMKAPOSÚJLAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATAROXÍNHÁZMH 64. BOCONÁDI SZABÓ JÓZSEF LOGISZTIKAI EZRED - KAPOSVÁROBI - KAPOSVÁRSIMON JÁNOS - KAPOSVÁRVADVIRÁG ALAPÍTVÁNY KAPOSVÁRANDA FESTÉKHÁZ KAPOSVÁR PWEB-DESIGN SZABÓ CSISZÁR LÍVIA MOSOLYGÓ KÓRHÁZ ALAPÍTVÁNY


További részletek >>