Szita János vagyok, 1973-ban születtem. Kaposváron élek, van egy lányom. Az Országos Mentőszolgálat kaposvári mentőállomásán dolgozom, mint mentőgépkocsi vezető és mentőápoló. Szabadidőmben szeretek, futni olvasni.

Szita János, Elnök

Nevem Nagy Sándor, de barátaim, ismerőseim csak Sasának hívnak. A Zala megyei Nován 1969-ben születtem. 1990-ben kerültem Taszárra, ahol a toronyban repülésirányítóként dolgoztam. 1999 óta élek Kaposváron. Jelenleg vendéglátással foglalkozó családi vállalkozásunkat irányítjuk feleségemmel, Mártával. Gyermekeim tanulnak. Ádám egyetemista, Máté gimnáziumba jár. Szabadidőmben leginkább sportolok, uszodába járok és olvasok.

Nagy Sándor, Gazdasági vezető, Tag

Győri Gábor vagyok. Kaposváron születtem 1970-ben. Iskoláimat is itt végeztem és itt vezetem a családi vállalkozásunkat a Győri Kft-t. Két gyermekem van. Hobbim a motorozás, utazás és a sport szinte minden formája.

Győri Gábor, Tag

Gergye István vagyok. A kuratórium tagja. Születtem 1970. 01. 14-én. Feleségemmel Évával, és két gyermekemmel Alexandrával és Rolanddal élek Kaposváron. A Global Human Center tulajdonosa és igazgatója vagyok. Szabadidőmben teniszezem és horgászom legszívesebben.

Gergye István, Titkár, Tag

Lőrincz Péter Gábor vagyok, Kaposváron születtem 1973-ban. Közel két évtizedig hivatásos katona voltam, repülésmeteorológia területén. Jelenleg online marketinggel és weboldalakkal foglalkozom. Kevés szabadidőmet családommal töltöm szívesen.

Lőrincz Péter Gábor, Webmester, Tag

Szilvási Zoltán a nevem, háziorvosként dolgozok Kaposváron. 1967-ben születtem, azóta a városunkban élek, most már párommal és két lányommal. Szabadidőmben ha tehetem utazni szeretek.

Szilvási Zoltán, Alapító

Gilicze Tamás vagyok, Kaposváron élek. Jelenleg szabadúszó fotósként dolgozom. „A fotográfia számomra egy folytonos vizuális figyelem spontán impulzusa, amely megragadja a pillanatot és annak örökkévalóságát.” Henri Cartier-Bresson

Gilicze Tamás, Fotóriporter