Hogyan segíthetek a PIROS-FEHÉR-ZÖLD Alapítvány-nak

Alapítványunk szeretettel vár minden önkéntest, akik céljainkkal, terveinkkel azonosulni tudnak és tudásukkal, munkájukkal ezek elérését segíteni tudják. Sokszor egészen apró dolgok sokasága teszi ki az egészt, ezért minden segítségért hálásak vagyunk. Örömmel fogadunk bármilyen pénzbeli, dologi és természetbeli felajánlást.

Bankszámlaszám: OTP Bank:11743002-20201791

Ha külföldről küldene segítséget, akkor ezt is be kell írni. OTP Bank SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB IBAN

elektronikus forma: HU59117430022020179100000000 IBAN

nyomtatott forma: HU59 1174 3002 2020 1791 0000 0000

Amennyiben rendelkezik PayPal számlával, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, az alábbi gombra kattintva a PayPal rendszeren keresztül is küldhet adományt számlánkra.