XV. Kaposi Mór Nap
Hagyományokhoz híven kötetlen hangulatú programon látta vendégül a Kaposi Mór Oktató Kórház dolgozóit és családtagjait szombaton Kaposvári Egyetem sportpályán.  
 
Szabadidős rendezvény célja a család eszmény támogatása, a közös élményszerzés keretében a dolgozók és családjaik kötetlen formában találkozhassanak, megismerhessék egymást.
A családi napon a kikapcsolódás, a vidám, nívós közös programok álltak a középpontban, amelyekből kedvére válogathattak kicsik és nagyok. Kórház támogatásával a Piros-Fehér-Zöld Alapítvány szervezésével idén is megrendezték a hagyományos versenyeket, amelyeknek a szervezése során minden korosztályra gondoltak Családi napon érdekes és változatos programok várták a résztvevőket. Sok vetélkedő, egyéni és csapat sportok, bemutatók tarkították az eseményt A gyerekeket például egész nap kézműves foglalkozás, szabadtéri játékok, arcfestés, lufi hajtogatás, óriáscsúszda trambulin szórakoztatta.
A kórház vezetése a szombati gesztussal szerette volna megköszönni a dolgozók munkáját, illetve a családjaikat is köszönteni. Nagyon lényeges, hogy a munka mellett a közös kikapcsolódásra is legyen lehetőség. Fergeteges hangulat, jó kedv jellemezte a rendezvényt, melyért köszönet minden résztvevőnek, szervezőnek, támogatónak és az Alapítvány Önkénteseinek.
 
 
 
Kiemelt Stratégiai Partnerünk:
 
TESCO Kaposvár
 
KAPOSVÁR
 
 
Támogatóink:
 

GLOBAL HUMAN CENTERLONDON PUBPWEB-DESIGN weboldal - webáruház készítés és reklámozásGYŐRI KFT.PAMACS állat és eledelCAFE SASA ESZPRESSZÓKAPOS TVHANGÁSZ PRODUKCIÓSPEEDING KFT.EMBLÉMÁZÁSINTERSPORTPIL-LA BT. GYORSNYOMDA1. MAGYAR CUKOR MANUFAKTÚRA KFT.MCDONALD’SNAGY-I BT. GUMISZERVÍZ


A támogatók közt a helyem >>

Kövess minket a Facebook-on

PIROS-FEHÉR-ZÖLD Alapítvány

Számlaszám belföldi utaláshoz:

Otp 11743002-20201791

Számlaszám külföldi utaláshoz:

OTP Bank SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB

IBAN elektronikus forma: :

HU59117430022020179100000000

IBAN nyomtatott forma:

HU59 1174 3002 2020 1791 0000 0000

PayPal:
 

 

Adószám:

18517879-1-14

Székhely:

7400 Kaposvár Füredi u. 1.

Kapcsolat

"Fogadj Örökbe Egy Kórtermet"
 
Örökbefogadók:
 

TESCO - KAPOSVÁR1. MAGYAR CUKOR MANUFAKTÚRA KFT. REPUBLIC ZENEKARGYŐRI KFT.MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGAÉPÍTŐIPARI, FAIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUMKAPOSÚJLAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATAROXÍNHÁZMH 64. BOCONÁDI SZABÓ JÓZSEF LOGISZTIKAI EZRED - KAPOSVÁROBI - KAPOSVÁRSIMON JÁNOS - KAPOSVÁRVADVIRÁG ALAPÍTVÁNY KAPOSVÁRANDA FESTÉKHÁZ KAPOSVÁR PWEB-DESIGN SZABÓ CSISZÁR LÍVIA MOSOLYGÓ KÓRHÁZ ALAPÍTVÁNY


További részletek >>