XV. Kaposi Mór Nap
Hagyományokhoz híven kötetlen hangulatú programon látta vendégül a Kaposi Mór Oktató Kórház dolgozóit és családtagjait szombaton Kaposvári Egyetem sportpályán.

Szabadidős rendezvény célja a család eszmény támogatása, a közös élményszerzés keretében a dolgozók és családjaik kötetlen formában találkozhassanak, megismerhessék egymást.
A családi napon a kikapcsolódás, a vidám, nívós közös programok álltak a középpontban, amelyekből kedvére válogathattak kicsik és nagyok. Kórház támogatásával a Piros-Fehér-Zöld Alapítvány szervezésével idén is megrendezték a hagyományos versenyeket, amelyeknek a szervezése során minden korosztályra gondoltak Családi napon érdekes és változatos programok várták a résztvevőket. Sok vetélkedő, egyéni és csapat sportok, bemutatók tarkították az eseményt A gyerekeket például egész nap kézműves foglalkozás, szabadtéri játékok, arcfestés, lufi hajtogatás, óriáscsúszda trambulin szórakoztatta.
A kórház vezetése a szombati gesztussal szerette volna megköszönni a dolgozók munkáját, illetve a családjaikat is köszönteni. Nagyon lényeges, hogy a munka mellett a közös kikapcsolódásra is legyen lehetőség. Fergeteges hangulat, jó kedv jellemezte a rendezvényt, melyért köszönet minden résztvevőnek, szervezőnek, támogatónak és az Alapítvány Önkénteseinek.