Jobb adni, mint kapni!
KEDVES ADOMÁNYOZÓK! 2015. 12 .23-án véget ért a „ Legyél Te is Karácsonyi Angyalka" adománygyűjtő akciónk.

Ahogy a fényképen is látszik ismét sok emberben mozdult meg a segítőszándék. Ezúton örömmel tájékoztatunk mindenkit arról, hogy a szép számmal összegyűlt felajánlások, tartós élelmiszerek megérkeztek a célba. Az idei a karácsonyi gyűjtés keretében rengeteg tartós élelmiszert kaptunk, így 14 családon tudtunk segíteni.
Az Önök adományából SzocioNet Szociális Gondozási Központ részére is adtunk át - több száz kilogramm tartós élelmiszert,( liszt, olaj, cukor, tej, konzerv, fűszer és még sorolhatnánk.) ruhaneműt- hogy minél több családnak szerezzünk örömteli karácsonyt.

Őszinte hálával tartozunk mindazoknak, akik részt vettek a hátrányos helyzetű családok, tartósan beteg gyermekek megsegítésére indított akcióba.

Tisztelettel tolmácsoljuk valamennyi, az adományokban részesülő család köszönetét!
Kívánunk minden kedves adományozónak és segítőinknek Áldott Karácsonyi Ünnepeket.