Mikulás ünnepség Mosdóson
Alapítványunk a Kaposi Mór Oktatókórház Gyermekrehabilitációs Osztályán fekvő csemetéknek tartott mikulás napi ünnepséget december 4-én. A piros ruhás télapó kísérőjével, a krampusszal az idei hóhiányra való tekintettel – de annál nagyobb meglepetésre – taxival érkezett a rendezvény helyszínére.

A mikulás mellett a gyerekek nagy örömmel és lelkesedéssel fogadták a Piros Fehér Zöld Alapítvány küldötteit is, köszönetüket remekbe szabott műsorukkal fejezték ki. Előadásukért, valamint egész évben tanúsított jóságukért a mikulás, s alapítványunk is megajándékozta őket.

December elején első alkalommal "Mikulásgyári rajzversenyt" indítottunk az osztályon fekvő gyermekeknek, melynek nem titkolt célja volt, hogy szebbé tegyük számunkra a kórházban eltöltött időszakot, s örömteli pillanatokat szerezzünk nekik. Bízunk benne, hogy a gyerekek lelki gyógyulásában szerepet vállalva hozzájárulhatunk, hogy sikeresen leküzdjék a betegséget.

A rajzversenyre a gyermekek jobbnál jobb művekkel neveztek, így alapítványunk munkatársainak komoly fejtörést okoztak a döntésben. Éppen ezért a Facebook oldalunkon kértük ismerőseink segítségét a komoly kihívást okozó feladat megoldásában, melyet ezúton is köszönünk nekik!

A helyezések, díjazások a feltöltött rajzok alatt levő "like" számainak alapján kerültek kiosztásra.

Helyezések:

I. Dorcsák Eszter (Szaloncukor)

II. Márk Máté Péter (Róka)

III. Fodor Ádám. (Pikacsu)

A rajzverseny további résztvevői: Bakonyi István, Sulyok Mercédesz, Dorcsák Péter, Panta Mária, Fodor Ádám (2 rajzzal) sem maradtak jutalom nélkül, nekik is kis apróságokkal köszöntük meg a versenybe való részvételt.

Köszönjük a kellemes napot minden kis gyermeknek, az osztály dolgozóinak és támogatónknak, továbbá a Tescónak és Fazekas Anitának, akik segítettek összehozni a rendezvényünket!

Továbbra is szívesen fogadunk minden segítséget magánemberektől és a cégektől egyaránt.