Mikulás ünnepség Mosdóson
Alapítványunk a Kaposi Mór Oktatókórház Gyermekrehabilitációs Osztályán fekvő csemetéknek tartott mikulás napi ünnepséget december 4-én. A piros ruhás télapó kísérőjével, a krampusszal az idei hóhiányra való tekintettel – de annál nagyobb meglepetésre – taxival érkezett a rendezvény helyszínére.  
 
A mikulás mellett a gyerekek nagy örömmel és lelkesedéssel fogadták a Piros Fehér Zöld Alapítvány küldötteit is, köszönetüket remekbe szabott műsorukkal fejezték ki. Előadásukért, valamint egész évben tanúsított jóságukért a mikulás, s alapítványunk is megajándékozta őket.

December elején első alkalommal "Mikulásgyári rajzversenyt" indítottunk az osztályon fekvő gyermekeknek, melynek nem titkolt célja volt, hogy szebbé tegyük számunkra a kórházban eltöltött időszakot, s örömteli pillanatokat szerezzünk nekik. Bízunk benne, hogy a gyerekek lelki gyógyulásában szerepet vállalva hozzájárulhatunk, hogy sikeresen leküzdjék a betegséget.

A rajzversenyre a gyermekek jobbnál jobb művekkel neveztek, így alapítványunk munkatársainak komoly fejtörést okoztak a döntésben. Éppen ezért a Facebook oldalunkon kértük ismerőseink segítségét a komoly kihívást okozó feladat megoldásában, melyet ezúton is köszönünk nekik!

A helyezések, díjazások a feltöltött rajzok alatt levő "like" számainak alapján kerültek kiosztásra.

Helyezések:

I. Dorcsák Eszter (Szaloncukor)

II. Márk Máté Péter (Róka)

III. Fodor Ádám. (Pikacsu)

A rajzverseny további résztvevői: Bakonyi István, Sulyok Mercédesz, Dorcsák Péter, Panta Mária, Fodor Ádám (2 rajzzal) sem maradtak jutalom nélkül, nekik is kis apróságokkal köszöntük meg a versenybe való részvételt.

Köszönjük a kellemes napot minden kis gyermeknek, az osztály dolgozóinak és támogatónknak, továbbá a Tescónak és Fazekas Anitának, akik segítettek összehozni a rendezvényünket!

Továbbra is szívesen fogadunk minden segítséget magánemberektől és a cégektől egyaránt.
 
 
 
 
Kiemelt Stratégiai Partnerünk:
 
TESCO Kaposvár
 
KAPOSVÁR
 
 
Támogatóink:
 

GLOBAL HUMAN CENTERLONDON PUBPWEB-DESIGN weboldal - webáruház készítés és reklámozásGYŐRI KFT.PAMACS állat és eledelCAFE SASA ESZPRESSZÓKAPOS TVHANGÁSZ PRODUKCIÓSPEEDING KFT.EMBLÉMÁZÁSINTERSPORTPIL-LA BT. GYORSNYOMDA1. MAGYAR CUKOR MANUFAKTÚRA KFT.MCDONALD’SNAGY-I BT. GUMISZERVÍZ


A támogatók közt a helyem >>

Kövess minket a Facebook-on

PIROS-FEHÉR-ZÖLD Alapítvány

Számlaszám belföldi utaláshoz:

Otp 11743002-20201791

Számlaszám külföldi utaláshoz:

OTP Bank SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB

IBAN elektronikus forma: :

HU59117430022020179100000000

IBAN nyomtatott forma:

HU59 1174 3002 2020 1791 0000 0000

PayPal:
 

 

Adószám:

18517879-1-14

Székhely:

7400 Kaposvár Füredi u. 1.

Kapcsolat

"Fogadj Örökbe Egy Kórtermet"
 
Örökbefogadók:
 

TESCO - KAPOSVÁR1. MAGYAR CUKOR MANUFAKTÚRA KFT. REPUBLIC ZENEKARGYŐRI KFT.MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGAÉPÍTŐIPARI, FAIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUMKAPOSÚJLAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATAROXÍNHÁZMH 64. BOCONÁDI SZABÓ JÓZSEF LOGISZTIKAI EZRED - KAPOSVÁROBI - KAPOSVÁRSIMON JÁNOS - KAPOSVÁRVADVIRÁG ALAPÍTVÁNY KAPOSVÁRANDA FESTÉKHÁZ KAPOSVÁR PWEB-DESIGN SZABÓ CSISZÁR LÍVIA MOSOLYGÓ KÓRHÁZ ALAPÍTVÁNY


További részletek >>