Kaposvári Mentődolgozók Családi Napja
Idén, 2015 szeptember 19.-én immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a kaposvári Mentődolgozók Családi Napja.

A tavalyi évben a Piros Fehér Zöld Alapítvány szervezésében nagyon jó hangulatú, vidám napot tölthettek el együtt a családjaikkal, munkatársaikkal a Kaposváron élő, dolgozó mentősök. A múlt év sikerére való tekintettel most is az Alapítvány szeretné megszervezni ezt az önfeledt napot, melyhez anyagi illetve tárgyi, például tombola felajánlásokat szívesen fogad, hisz a mentődolgozók munkája mindannyiunk számára felbecsülhetetlen.

Rengeteget dolgoznak, kevesen vannak, a beosztásuk nem vesz figyelembe sem ünnepnapot sem hétvégét. Az Önök támogatásával elismerjük munkájukat, alkalmat adunk nekik arra hogy egy vidám napot eltölthessenek szeretteik és kollégáik társaságában, kikapcsolódhassanak együtt. A programok között minden korosztályra gondolt az Alapítvány, hisz játszóház, légvár várja gyermekeket, míg zene, közös főzés és tombolahúzás a felnőtteket.

A felajánlásokat az alábbi számlaszámon fogadjuk: OTP:11743002-20201791

A tárgyi felajánlások ügyében Szita János elnököt keressék, Köszönjük támogatását!

Piros Fehér Zöld Alapítvány