Örökbefogadó tánclépések
Lehetetlen volt mozdulatlanul ülni a ma esti Hotel Menthol előadáson, annyira magával ragadó volt a Roxinház műsora.
Amíg nosztalgiáztunk a Hungária dalokra és átadtuk magunkat a fergeteges rock'n roll életérzésnek, a háttérben nagyon fontos küldetése is volt a műsornak. A társulat ma kicsit a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház mosdósi gyermekrehabilitációs egységéért is táncolt.
Mielőtt kinyíltak volna a Hotel Menthol kapui, Takács László János, az egyesület elnöke átvehette Szita Jánostól, a Piros Fehér Zöld Alapítvány kuratóriumának elnökétől az emléklapot, amelyet a "Fogadj örökbe egy kórtermet" programban való részvételért kapott a társulat. Mindketten elmondták mennyire jó érzés adni és mekkora ereje van a civil összefogásnak és megköszönték a nézők támogatását is, hiszen a Roxinház, a belépőjegyek bevételéből fogadhatott örökbe egy kórtermet.
A mosdósi részleg felújítási munkálatai a héten véget értek, a hivatalos átadásra a jövő héten kerül sor.