Örökbefogadás indul!
A Piros Fehér Zöld Alapítvány " Fogadj örökbe egy kórtermet!" kezdeményezése mától nem csak egy terv, vagy egy hangzatos kampány csupán.

A segíteni akarók megtették az első lépést. A TESCO mint első büszke "szülő" felajánlását, átvette az alapítvány elnöke. Így egy két héten belül megkezdődhet a munka Mosdóson. A TESCO multinacionális vállalat kaposvári áruháza, a somogyi közösségnek példát mutatva társadalmi felelősségvállalásból, mindenkit megelőzve járult hozzá a kampány sikerességéhez. Két kórterem felújításához elegendő festéket és javítóanyagot kaptunk.
Folyamatosan érkeznek az adományok és bővül az örökbefogadók köre is. Az előkészületekhez is elkel a segítség, mert a régi kórtermekben a vakolatot és burkolatot alkalmassá kell tenni a felújításra. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszólítani a nagy vállalatokat is és segítséget kapunk, hogy élhetőbb körülményeket biztosítsunk a beteg gyereknek és megvalósítsuk a felújítást. Együtt minden könnyebb és nagy összefogásra van szükség, hogy mindennel elkészüljünk.

További képek >>

Kiemelt Stratégiai Partnerünk:
 
TESCO Kaposvár
 
KAPOSVÁR
 
 
Támogatóink:
 

GLOBAL HUMAN CENTERLONDON PUBPWEB-DESIGN weboldal - webáruház készítés és reklámozásGYŐRI KFT.PAMACS állat és eledelCAFE SASA ESZPRESSZÓKAPOS TVHANGÁSZ PRODUKCIÓSPEEDING KFT.EMBLÉMÁZÁSINTERSPORTPIL-LA BT. GYORSNYOMDA1. MAGYAR CUKOR MANUFAKTÚRA KFT.MCDONALD’SNAGY-I BT. GUMISZERVÍZ


A támogatók közt a helyem >>

Kövess minket a Facebook-on

PIROS-FEHÉR-ZÖLD Alapítvány

Számlaszám belföldi utaláshoz:

Otp 11743002-20201791

Számlaszám külföldi utaláshoz:

OTP Bank SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB

IBAN elektronikus forma: :

HU59117430022020179100000000

IBAN nyomtatott forma:

HU59 1174 3002 2020 1791 0000 0000

PayPal:
 

 

Adószám:

18517879-1-14

Székhely:

7400 Kaposvár Füredi u. 1.

Kapcsolat

"Fogadj Örökbe Egy Kórtermet"
 
Örökbefogadók:
 

TESCO - KAPOSVÁR1. MAGYAR CUKOR MANUFAKTÚRA KFT. REPUBLIC ZENEKARGYŐRI KFT.MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGAÉPÍTŐIPARI, FAIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUMKAPOSÚJLAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATAROXÍNHÁZMH 64. BOCONÁDI SZABÓ JÓZSEF LOGISZTIKAI EZRED - KAPOSVÁROBI - KAPOSVÁRSIMON JÁNOS - KAPOSVÁRVADVIRÁG ALAPÍTVÁNY KAPOSVÁRANDA FESTÉKHÁZ KAPOSVÁR PWEB-DESIGN SZABÓ CSISZÁR LÍVIA MOSOLYGÓ KÓRHÁZ ALAPÍTVÁNY


További részletek >>