Örökbefogadás indul!
A Piros Fehér Zöld Alapítvány " Fogadj örökbe egy kórtermet!" kezdeményezése mától nem csak egy terv, vagy egy hangzatos kampány csupán.

A segíteni akarók megtették az első lépést. A TESCO mint első büszke "szülő" felajánlását, átvette az alapítvány elnöke. Így egy két héten belül megkezdődhet a munka Mosdóson. A TESCO multinacionális vállalat kaposvári áruháza, a somogyi közösségnek példát mutatva társadalmi felelősségvállalásból, mindenkit megelőzve járult hozzá a kampány sikerességéhez. Két kórterem felújításához elegendő festéket és javítóanyagot kaptunk.
Folyamatosan érkeznek az adományok és bővül az örökbefogadók köre is. Az előkészületekhez is elkel a segítség, mert a régi kórtermekben a vakolatot és burkolatot alkalmassá kell tenni a felújításra. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszólítani a nagy vállalatokat is és segítséget kapunk, hogy élhetőbb körülményeket biztosítsunk a beteg gyereknek és megvalósítsuk a felújítást. Együtt minden könnyebb és nagy összefogásra van szükség, hogy mindennel elkészüljünk.

További képek >>